Aprisco: Op zoek naar de meest optimale automatisering

De klant

aprisco logoAprisco is een dynamisch internationale vastgoed-onderneming met een retail hart. De twee kernactiviteiten zijn beleggen en ontwikkelen. In tegenstelling tot andere vastgoedbeleggers beheert Aprisco alle locaties zelf. Door intensieve samenwerking tussen portefeuillemanagers, huurders, gemeenten, regio’s en provincies, ontstaat een samenwerking die persoonlijk, transparant, betrouwbaar en constructief is.

Uw vraag naar ruimte is de uitdaging van Aprisco!

De uitdaging

Aprisco heeft ComPromise gevraagde de bestaande SBS 2003 omgeving te vervangen. De gebruikers lopen tegen performance problemen aan. De back-up is nog niet optimaal geregeld, hier moet ook zeer kritisch naar worden gekeken. Na installatie van de omgeving, dient de omgeving proactief beheerd te worden.

De oplossing

Pand Aprisco in AssenDe volledige serveromgeving is door ComPromise vervangen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste Microsoft producten waardoor de performanceproblemen tot het verleden behoren. De back-up wordt geregeld middels een disk-to-disk oplossing op basis van Synology en Acronis. De back-up wordt ook extern weggeschreven door middel van onze remote back-up dienst CleverBackup. De dienstverlening bestaat tevens uit een volledige helpdesk functie, update en patch beheer en tevens 24×7 monitoring.

De voordelen

  • Toename gebruikerstevredenheid;
  • Eén aanspreekpunt voor alle gebruikers;
  • Duidelijke en voorspelbare ICT kosten;
  • Oplossing gebaseerd op de nieuwste technologieën.

“Helder, duidelijk en to-the-point. Precies zoals wij het willen en verwachten.”
Henk Spitse – Aprisco

Ook geïnteresseerd in de oplossingen van ComPromise?

Heeft uw organisatie ook behoefte aan goed advies en professionele ondersteuning? ICT medewerkers die weten hoe het werkt? Neem contact op met een van onze specialisten en laat u informeren naar de mogelijkheden. Klik hier voor de contactgegevens.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl