Microsoft Azure

Het Cloudplatform voor moderne bedrijven

Per direct beschikbaar bij ComPromise: Microsoft Azure via het Open model.

Wat is Azure?

Microsoft Azure werkt altijdAzure is een flexibel (per minuut af te nemen) en open cloud platform (Windows, Linux, Ubuntu et cetera) waarop u zeer snel een infrastructuur kunt bouwen, websites kunt hosten, cloud oplossingen zoals back-up online kunt bouwen en beheren. Daarnaast kunt u kant en klare oplossingen afnemen zoals pre-installed SQL server en zelfs Oracle databases afnemen. Ook kunt u bestaande onpremise (offline omgevingen) koppelen of uitbreiden met computer capaciteit van Azure wanneer dat nodig is. Azure biedt tal van mogelijkheden en u betaalt enkel voor wat u gebruikt.

Servers in de Cloud
Back-up en recovery in de Cloud
Applicatie in de Cloud
Website uit de Cloud

Hoe werkt Azure?

IaaS en PaaS met Microsoft AzureU krijgt een portaal tot uw beschikking. In dit portaal krijgt u toegang tot alle oplossingen die Azure kan bieden. Van virtuele server tot back-up in de cloud. Via dit portaal kunt u alle Azure diensten activeren en betaalt u naar verbruik.

Hoe koop ik Azure?

Microsoft Azure is klaar voor hybrideOm Azure te gebruiken koopt u een prepaid kaart met een nader te bepalen tegoed voor een jaar. Met behulp van de prepaid kaart kunt u inloggen op het Azure portaal. Het tegoed wordt dan direct toegekend aan uw account en kan vrij worden besteed aan elk gewenste Azure dienst. De kaart is geldig voor 1 jaar, daarna komt het tegoed te vervallen. Zorg ervoor dat u een goede inschatting maakt van het gebruik van de gewenste dienst(en). Hier zijn calculators voor beschikbaar op de Azure website. Zodra het tegoed voor meer dan 60% op is of het jaar is verlopen krijgt u een melding van Microsoft. Desgewenst kunt u ComPromise opgeven als gedelegeerd partner. Hiermee krijgt ComPromise ook toegang tot het portaal zodat wij alles kunnen managen voor u als klant.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Azure? Neem dan nu contact op  met ComPromise.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl