Canon MKB actie 2017

Profiteer nu van extra korting voor uw MKB-onderneming!

Canon biedt een uitgebreid portfolio van producten voor het MKB. Van desktop printers en multifunctionals tot grootformaat printers en documentscanners. Of het nu gaat om het faciliteren van analoge en digitale werkprocessen of printen op grootformaat, met deze producten bent u verzekerd van een solide oplossing voor uw organisatie, voorzien van de nieuwste technologie. De Canon-oplossingen zorgen ervoor dat u altijd voorop loopt als het gaat om mobiel werken, connectiviteit en integratie, documentbeveiliging, duurzaamheid en kostenbeheer. Met deze MKB cashback actie kunt u direct starten met besparen!

Canon MKB promotie 2017

Cashback MKB actie op Canon apparatuur

Voor advies over de perfecte oplossing voor uw MKB-onderneming kunt u terecht bij ComPromise Managed Services BV als Canon’s geaccrediteerde partner. Koop nu voor 31 augustus 2017 Canon-apparatuur* bij ComPromise en profiteer van een Cashback tot €350,- per systeem.

* Bekijk de Actievoorwaarden en alle Actiemodellen binnen deze MKB PROMOTIE en claim uw Cashback direct op canon.nl/mkbpromotie.