Canon Wintercompetitie

Het afgelopen winterseizoen (2018/2019) heeft ComPromise Domino, samen met Canon, de sponsoring van de Wintercompetitie overgenomen op de DGCC. Het succes van deze wintercompetitie heeft beide partijen overtuigt om dit najaar op herhaling te gaan!

Samenwerking Canon & ComPromise Domino

Canon is voor ComPromise Domino een belangrijke strategische partner. Wij zitten regelmatig met Canon om tafel waarbij de laatste trends op gebied van document solutions besproken worden. Ook wordt er informatie uitgewisseld over de ontwikkelingen die we bij onze klanten zien. Een waardevolle samenwerking voor beide partijen. Uiteraard zijn er meerdere redenen geweest om gezamenlijk de sponsoring van de wintercompetitie op te pakken. In de eerste plaats is het een fijne sport. Ten tweede willen wij onze zichtbaarheid vergroten. En voor ons is sponsoring van de wintercompetitie een logische stap nadat wij vorig jaar sponsor zijn geworden bij de DGCC.  Samen met Canon ontstond het idee om samen de wintercompetitie op te pakken.

De Canon Wintercompetitie

De Canon Wintercompetitie bestaat uit vier wedstrijden, voor bedrijfsleden die ook in het winterseizoen lekker door willen spelen. Vrijdag 12 november 2018 vond de 1e wedstrijd plaats. Waar gevreesd werd voor regen, kou en regen, werden de maar liefst 24 deelnemende teams getrakteerd op heerlijk najaarsweer! Een frisse winterdag zorgde op vrijdag 14 december voor een prima 2e golfdag. Even leek het er op dat de 3e wedstrijd verplaatst moest worden, maar niets is zo veranderlijk als het weer. De gehele week was het regen- en stormachtig, maar op vrijdag 11 januari hebben de deelnemers hun regenjassen en paraplu’s niet hoeven gebruiken. Logischerwijs zou de grote finale in februari worden gespeeld, maar hier gooide het weer wél roet in het eten. Dus werd besloten om de finale door te schuiven naar vrijdag 8 maart.

De uitslag

Als winnaars van de Canon Wintercompetitie 2018/2019 kwamen Erik Noorman en Martin de Wilde (G4S) uit de bus. Als hoofdprijs namen beide een Selphy fotoprinter in ontvangst, een prijs die Canon ter beschikking stelde. De Wilde is sinds vorig jaar businesslid en Noorman kwam als gast mee. ‘De taken hebben we onderling goed verdeeld’, lacht De Wilde. ‘Ik het lidmaatschap en Erik zorgt voor de punten.’

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl