ComPromise Domino ontvangt NEN7510, ISO27001 en ISO9001 certificaat van DEKRA

ComPromise Domino heeft op 18 september 2020 wederom het certificaat voor NEN7510, ISO27001 en ISO9001 van test- en certificeringsbedrijf DEKRA in ontvangst mogen nemen. Een heugelijk feit, dat aangeeft dat ComPromise Domino zich conformeert aan de eisen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

Wij zijn trots op ons team dat zich vanuit vele thuiswerklocaties en onze kantoren in Assen en Leeuwarden focust op en werkt aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

ComPromise Domino is onderdeel van Dustin, een snel groeiende groep van klantgerichte IT-bedrijven die landelijk opereert maar altijd dichtbij is. The power of one together!


De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.


 

Certificeringen

ISO, ComPromise

ISO 9001

Trots zijn wij dat de dienstverlening van ComPromise Managed Services is gecertificeerd volgens de normen van ISO 9001:2015. De ISO 9001 normering houdt in dat het managementsysteem voldoet aan kwaliteitseisen en is afgestemd op de behoeften van alle belanghebbenden. De certificering is drie jaar geldig en jaarlijks vinden er externe audits plaats. Wij zijn continu bezig met het op hoog niveau houden van ons managementsysteem. Dit ziet men terug in verandertrajecten, verbetertrajecten, nieuwe documentatie en interne lezingen.

ISO 27001

 

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl