Cloud back-up

Back-up vereenvoudigd voor moderne organisaties

CleverBackup zorgt ervoor dat back-up niet meer alleen maar complex is. Het terughalen van bestanden is met CleverBackup ook eenvoudig in plaats van een intensieve dagtaak. Dus wil je ontspannen en eenvoudig bestanden terughalen, dan is CleverBackup de ideale keuze.

 

Hynride cloud back-upHybride Cloud Back-up

Verschillende back-up mogelijkheden voor optimale veiligheid

Als het gaat om back-ups is keuze altijd goed. Zorg daarom ook altijd dat back-ups op meerdere locaties opgeslagen worden. Met CleverBackup  heb je keuzevrijheid als het gaat om het back-uppen van je server of werkstation. Kies je voor een volledige cloud back-up of een hybride model? Met CleverBackup worden je bestanden opgeslagen op een snelle, veilige en eenvoudige manier.

CleverBackup geeft je de mogelijkheid om een on-premise NAS te gebruiken voor je back-up. Je hebt vervolgens zowel on- als offline toegang tot je data. Door deze lokale toegang kun je bij calamiteiten een complete restore realiseren in minuten in plaats van uren. Tevens kun je alles vanuit de centrale monitoring tool beheren. Of laat dit door ons oppakken met een beheerpakket. Omdat CleverBackup automatisch reconnect heb je ook bij een matige internetverbinding een betrouwbare back-up.

 

 


 

 

Disaster RecoveryDisaster Recover

Bescherming tegen problemen, ongeacht de omstandigheden.

Bedrijfscontinuïteit is essentieel , wat weer vraagt om een snel en bewezen disaster recovery programma. Ook dat biedt CleverBackup. In twee smaken. Bare Metal Recovery. Dit biedt een snelle en eenvoudige restore voor een fysieke Windows-machine. Daarnaast bieden we Virtual Disaster Recovery voor een volledige restore van je systeem naar Hyper-V of VMWare. Daarbij kunnen we dus Disaster Recovery als een Service bieden.

 

 


 

 

Cloud Back-up met True Delta Blocks technologieUnieke True Delta Blocks technologie

Back-ups zo snel, dat uw servers het niet geloven.

9000 Bestanden per seconden back-uppen. 9000! Per seconde! Dat vergt een unieke techniek, die zowel simpel als snel is. CleverBackup dus. Hierbij back-uppen we, na een initiële volledige back-up, alleen de wijzigingen in de data. Dat zorgt ervoor dat er bij elke volgende back-up gemiddeld maar 0,5% van de omvang van die initiële volledige back-up verplaatst hoeft te worden. Omdat deze wijzigingen verzameld worden in sets blijft het CPU-verbruik laag, evenals de benodigde bandbreedte. Hierbij kunnen we ook nog eens archivering bieden.

 

 


 

 

Cloud back-up in Nederlands datacentersVeilige opslag

Zo veilig, dat wij niet eens weten wat we voor je opslaan.

Opslag van wereldklasse met 24/7 beveiliging in verschillende datacenters. De datacenters zijn volledig gecertificeerd in compliance met HIPAA standaarden. Daarnaast voldoen we aan meerdere andere juridische en regulerende standaarden. Verdere investeringen in infrastructuur is ook niet noodzakelijk. CleverBackup is volledig schaalbaar en groeit mee met de grootte van je bedrijf. Daarbij is er ook de mogelijkheid tot private encryptie-sleutels zodat de data alleen voor jou toegankelijk is. Hierbij blijft de data binnen de landsgrenzen van ons mooie Nederland. Cloud back-up in haar mooiste vorm.

 

 


 

 

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl