ComPromise kiest voor winnaars

Sophos winnaar Best Security Vendor 2015

Dutch IT Channel heeft gisteren Sophos uitgeroepen tot Best Security Vendor tijdens de Dutch IT Channel Awards 2015. Wij feliciteren ze daar natuurlijk van harte mee. Het heeft ons ook nog meer bevestiging gegeven waarom wij voor Sophos kiezen als het gaat om security. Wij zijn trots op ons kennisniveau maar zijn blij dat we met Sophos een topproduct aanbieden.

Sophos Heartbeat: Security nextlevel

Sophos Heartbeat, ComPromise, SecurityEen van de redenen dat wij security van Sophos aanbieden is vanwege de continue ontwikkelingen die zij doen. Sophos Heartbeat is daar een recent voorbeeld van. Naadloze integratie tussen Endpoints en de firewall. Op het moment dat er op een pc problemen worden geconstateerd kan de firewall en de Endpointsoftware bepalen wat er moet gebeuren. Dit uiteraard afhankelijk van de ernst van de problemen. Dient de scan op de pc geactiveerd te worden? Moet de pc geïsoleerd worden binnen het netwerk of dient de hele netwerkomgeving op slot te gaan? Dit alles in een splitsecond. Graag informeren wij u meer over de voordelen die dit biedt.

ComPromise: Security kennis

Onze verkopers zijn Sales Certified op het gebied van Sophos, we hebben enkele Sophos Architects in huis en onze helpdeskmedewerkers zijn ook geschoold in het onderhouden van Sophos systemen. De kennis is dus ruimschoots aanwezig. Daarom kunnen we ook met vertrouwen een oplossing bieden die aansluit op elke omgeving. Of je nu in de cloud werkt, lokaal of ergens daar tussenin.

 

Sophos Security & ComPromise: Een gouden combinatie