Datona: alles voor werkplaats en garage

De klant

Datona-klantenservice-300x200Datona is een webshop die kwalitatief hoogwaardige garageproducten en accessoires verkoopt aan bedrijven en particulieren. De producten zijn van prima kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Alles is uit voorraad leverbaar en kunnen binnen twee werkdagen na de bestelling worden geleverd. Datona biedt onder andere gereedschapskisten, gereedschapswagens, werkbanken en gereedschapsborden. Alles voor het netjes opbergen van gereedschap. Het gereedschap is van het merk Smoos. Smoos staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij Datona kiest u uit een ruim assortiment momentsleutels, krachtdoppen, dopsleutelsets en steek ratelsleutels. Ideaal voor het sleutelen aan auto of motor. Of u nu op zoek bent naar ringsleutels of ring ratelsleutels, zij hebben het.

De uitdaging

ComPromise is door partner Gjald gevraagd te kijken naar de omgeving binnen Datona. Datona zal gebruik gaan maken van AFAS. De omgeving moest opnieuw worden opgebouwd en AFAS zal hier een belangrijke rol in gaan spelen. De werkplekken zijn divers. Systemen als Microsoft en Apple en deze moeten op een veilige manier gaan connecteren, desgewenst vanuit huis. De omgeving dient daarnaast beheerd te worden en AFAS updates moeten worden uitgevoerd.

De oplossing

Magazijn van DatonaDatona heeft op advies van ComPromise gekozen voor een Microsoft / Citrix oplossing. Op deze manier kunnen alle gebruikers op een veilige manier worden verbonden met het Datona netwerk. AFAS is hiernaast zeer goed te faciliteren. ComPromise doet proactieve monitoring 24×7 en Datona kan gebruik maken van de ComPromise Helpdesk. De AFAS updates zullen worden uitgevoerd door ComPromise.

De voordelen

  • Systeem voor verschillende soorten devices;
  • Alle patches en updates worden uitgevoerd;
  • Toename gebruikerservaring;
  • Afname beheer door gefaseerde invoering thin clients.

“Als professionele webshop is IT een onmisbare schakel. Kwaliteit en continuïteit, daar draait het bij ons om.”

Ook geïnteresseerd in de oplossingen van ComPromise?

Heeft uw organisatie ook behoefte aan goed advies en professionele ondersteuning? ICT medewerkers die weten hoe het werkt? Neem contact op met een van onze specialisten en laat u informeren naar de mogelijkheden. Klik hier voor de contactgegevens.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl