De ideale kantoorprinters

Bespaar geld, inkt en energie

HP zet de nieuwe standaard voor zakelijk printen. In de modus algemeen kantoorgebruik’ print de nieuwe HP Officejet Pro X serie tot 70 pagina’s van professionele kwaliteit per minuut. En dat terwijl de kosten per pagina tot 50% lager liggen dan die van kleurenlaserprinters. Allemaal dankzij de revolutionaire HP PageWide-technologie. De HP Officejet Pro X serie gebruikt tot 50% minder energie en de inktcartridges verspillen tot de helft minder inkt. Dat terwijl de kwaliteit gelijk blijft. Automatisch dubbelzijdig afdrukken op alle modellen zorgt voor extra mogelijkheden om papier te besparen. Kortom: de ideale kantoorprinters. Ervaar nu zelf de voordelen!

Professioneel printen

De nieuwe printers uit de HP Officejet Pro X serie zijn ideaal voor kleine en middelgrote teams die een professionele printer zoeken. Alle printers uit de serie garanderen lage kosten per pagina. Ze printen met baanbrekende snelheden, hebben flexibele draadloze/mobiele aansluitmogelijkheden en zijn ideaal voor webbased printerbeheer. De modellen beschikken standaard over een duplexunit voor dubbelzijdig printen en wireless LAN. Afhankelijk van het gekozen model kunt u er ook mee kopiëren, scannen en faxen en beschikt de printer over touchscreentechnologie.

HP Officejet Pro X551dw

HP Officejet Pro X551dwDe HP Officejet Pro X551dw is door Guinness World Records gecertificeerd als snelste desktopprinter ter wereld. Deze betrouwbare werkgroepprinter heeft een printvolume van wel 4200 pagina’s per maand. Ook zonder netwerk of router eenvoudig te delen met werkgroepleden die notebooks, tablets en mobiele apparaten gebruiken.

– Functies: printen
– Afdruksnelheid: tot 70 ppm
– Afdrukvolume p/m: 75.000
– 10,9-cm CGD (grafisch kleurendisplay), touchscreen
– bestelnummer: CV037A

HP Officejet Pro X576dw

HP Officejet Pro X576dwDe HP Officejet Pro X576dw is evenals de X551 gecertificeerd als snelste desktopprinter ter wereld door Guinness World Records. Deze eenvoudig te beheren MFP beschikt over een groot kleurentouchscreen. Deze is door te tikken en te swipen eenvoudig te bedienen. Print, kopieer, scan, fax en verstuur digitale bestanden in een handomdraai.

– Functies: printen, kopieren, scannen, faxen en web
– Afdruksnelheid: tot 70 ppm
– Afdrukvolume p/m: 75.000
– 10,9-cm CGD (grafisch kleurendisplay), touchscreen
– bestelnummer: CV598A

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie of prijzen kunt u contact opnemen met de specialisten van ComPromise Domino met behulp van ons contactformulier. Bellen kan uiteraard ook op telefoonnummer 088-7306300 of kom langs bij het ComPromise Domino kantoor in Assen.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl