Fixed price beheer

Beheer ICT in eigen huis kost tijd en geld

Voor een optimaal rendement binnen uw organisatie bent u afhankelijk van een goed functionerende ICT omgeving. Het beheer van een ICT omgeving kost vaak veel tijd en geld. ComPromise heeft hiervoor de oplossing: het uitbesteden van IT beheer tegen een vooraf vastgesteld tarief.

Uitbesteden ICT beheer maakt kosten transparant

Voor een vast bedrag per maand neemt ComPromise u de zorgen over server-, werkplek- en netwerkbeheer uit handen. Zo weet u zich verzekerd van een goed werkende ICT infrastructuur en loopt u niet tegen onvoorziene uitgaven aan.

Met fixed price beheer koopt u zekerheid

Fixed Price BeheerUw server is altijd voorzien van de laatste patches en software updates. Uw ICT- omgeving wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week gemonitord. Gebruikers zijn verzekerd van professionele ondersteuning van onze supportdesk, ook ’s avonds en in het weekend. En mochten zich calamiteiten voordoen dan grijpen wij direct in zodat dit geen impact op uw bedrijfsvoering heeft. Lange responsetijden behoren tot het verleden, u betaalt geen voorrijkosten en ontvangt slechts 1 factuur per maand.

Wanneer u ook kiest voor probleem- en zorgeloos IT beheer tegen een vast tarief per maand, maak dan eens een afspraak met één van onze consultants.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl