Golfevent 2017: Een onvergetelijke dag!

Vrijdag 23 juni 2017 was het dan eindelijk weer zover: het jaarlijkse golfevent, georganiseerd door ComPromise en Triacctrippel aaa. We hadden van te voren gehoopt om er een onvergetelijke dag van te maken. Volgens mij is dat gelukt!

Nadat iedereen zich had gemeld, begon Erik Hesseling met het welkomstwoord. Alle wedstrijddeelnemers begaven zich daarna naar de desbetreffende hole en kregen de clinic deelnemers nog wat extra informatie.

Om 12.30 begon iedereen aan deze sportieve dag. De clinicdeelnemers werden verdeeld over 4 groepen en elke groep ging met een pro naar een bepaald onderdeel. Zo kregen we een theoretische instructie, leerden we putten en chippen. Uiteindelijk mochten we ballen slaan op de driving range. Voor de meeste deelnemers was dit denk ik het leukste onderdeel.

De dag in beeld

Iedereen heeft hem natuurlijk wel zien lopen, Alex Cohen, de fotograaf die gesponsord was door Canon. Hij heeft deze dag weten vast te leggen. Om iedereen een idee te geven hoe de dag is verlopen, zie hieronder de foto’s. Mocht je je groepsfoto nog niet hebben gehad, of wil je deze alsnog graag digitaal ontvangen, stuur even een mail naar marketing@compromise.nl. Dan zorg ik dat je je foto krijgt.

We hopen dat iedereen, net als ons, een onvergetelijke dag heeft gehad! We willen iedereen nogmaals bedanken voor hun deelname en we hopen jullie volgend jaar weer te zien!

Daarnaast willen we ook onze sponsoren nogmaals bedanken voor het mede mogelijk maken van dit event:

Onze dank is groot!

 

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl