Golfevent 2018: Bijna nazomer!

Eindelijk was het zo ver, vrijdag 28 september 2018! Onze golfdag op de Drentsche Golf & Country Club. Wij, ComPromise Domino, triacc/trippel aaa en Trip Advocaten & Notarissen, hebben er lang naar toe geleefd en vooral hard naar toe gewerkt. We hadden ruim de tijd om alles tot in de puntjes te regelen, maar de belangrijkste vraag was misschien wel: wat gaat het weer doen? Dat was de enige factor waar wij geen invloed op zouden hebben. In de week voorafgaand aan de golfdag werd het weer nauwlettend in de gaten gehouden. Het leek wel herfst! Tot donderdag. Gelukkig brak donderdag de zon door, waardoor de kans op een nazomerdag iets groter werd. Helaas werd dat het niet, maar gelukkig was het droog en hebben we zelfs regelmatig de zon even gezien!

Tijd om te golfen!

Na de laatste voorbereidingen was het tijd om onze deelnemers te ontvangen. Nadat ze zich hadden aangemeld, konden ze eerst genieten van een lunch. Na het welkomstwoord van Wietze (triacc/trippel aaa), begaven de wedstrijddeelnemers zich naar de betreffende startholes. In de tussentijd werden de clinicdeelnemers gebriefd door de pro’s van de Drentsche Golf & Country Club. Zo kon iedereen om 12.30 uur beginnen aan deze gezellige dag! Halverwege de dag zijn de wedstrijddeelnemers voorzien van baancatering. De clinicdeelnemers konden even uitrusten in het clubhuis en opladen voor de Par3-wedstrijd.

Rond 16.45 uur kwamen de eerste flights alweer binnen. Gelukkig scheen het zonnetje gedurende de dag regelmatig. Dat resulteerde in een vol terras met een welverdiende borrel en bijbehorend bittergarnituur. Ondertussen werd de barbecue aangestoken en het buffet geserveerd. Nadat een ieder had genoten van een heerlijk diner, stond er nog 1 ding op het programma. Dat was natuurlijk de prijsuitreiking! Voor de winnaars van de Par3 wedstrijd is er een kennismakingsles door de DGCC beschikbaar gesteld. Daarnaast hadden we de longest en de neary voor zowel de dames als de heren en uiteraard plaats 1, 2 en 3 van de wedstrijd. Al met al een leuke afsluiting! Voor alle deelnemers stond er nog een leuk bedankje klaar ter herinnering aan deze leuke dag.

Dan nog een kleine quizvraag: kan je verdwalen op de golfbaan?

Ja, dat kan. Het gebeurt bijna niet, want alles staat duidelijk aangegeven. Vooral de ervaren golfer weet wel hoe een golfbaan in elkaar zit en zal niet snel verdwalen. Voor de minder ervaren golfer is het misschien iets moeilijker om de weg te vinden op een golfbaan. Maar in principe is de route voor je uitgestippeld, dus verdwalen zou geen optie moeten zijn. Toch was het vrijdag een keer zo ver. Tijdens de Par3-wedstrijd (ter info: 9 holes over minder dan 1 kilometer) is het één van de flights gelukt om te verdwalen op de weg van hole 7 naar hole 8. Hoe dit heeft kunnen gebeuren, dat zullen we nooit weten. Dat het een knap kunstje is, dat is zeker! Wat we maar niet gaan vertellen, is dat één van de medewerkers van ComPromise Domino in deze betreffende flight mee liep..

Als laatst willen we heel graag onze sponsoren voor deze dag bedanken: Sophos, Espresso Gridpoint, Golfcenter Sporthaantje en www.golfvak.nl. Uiteraard willen we ook de DGCC bedanken voor de top organisatie van vandaag! Tot volgend jaar!

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl