Communication Solutions

Communication Solutions staan garant voor zorgenvrij werken

Beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt

Communication Solutions, wat houdt dat in?

Communication Solutions is een verzameling van verschillende communicatiediensten. Bij ComPromise Domino zijn ze gegroepeerd in vier modules:

  1. Hosted Voice – bellen via internet
  2. Mobiel – mobiel bellen en data uitwisselen
  3. Verbindingen – uw lijntje naar de rest van de wereld
  4. SIP Trunk – bellen via internet met uw bestaande centrale

U kunt onze diensten als modules afnemen, volledig flexibel en schaalbaar naarmate uw organisatie groeit of verandert. Systeemintegratie op basis van inhoudelijke kennis en ervaring is daarbij de grote kracht van ComPromise Domino. Als system integrator zijn wij al sinds het jaar 2000 actief. Wij zorgen ervoor dat alle systemen en applicaties naadloos op elkaar aansluiten. En belangrijker nog, wij laten uw hele organisatie zorgenvrij werken. Beschouw ons als uw one-stop-shop voor alle communicatieoplossingen.

ComPromise Domino, uw trusted partner in communicatie en ICT

Al zijn we nog zo nuchter in ons doen en laten, als het op ons vak aankomt, ontvlamt onze passie. Wij zijn er daadwerkelijk om onze klanten te helpen! We beseffen maar al te goed dat onze opdrachtgevers erop vertrouwen dat wij

  • ons vak beheersen
  • alles van A-Z regelen
  • kwaliteit leveren
  • voor een veilige en betrouwbare verbinding zorgen
  • niet met verrassingen achteraf komen

Onderzoek: beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt

Onderzoek heeft aangetoond dat ComPromise Domino de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt biedt. Bovendien verlenen we service als geen ander. Zo hebben we een eigen helpdesk die direct bereikbaar is zonder keuzemenu en waar ons eigen team van medewerkers voor u klaar zit. Ze helpen u snel en vakkundig. Als er iets is, belt u ons en wij lossen het op.

“Hoe bel ik de helpdesk als mijn lijn het niet doet?”
Goeie vraag. In geval van een storing treedt er automatisch een calamiteitenplan in werking en wordt het nummer afgeleverd op mobiel. Dit betekent dat u altijd bereikbaar blijft. U kunt deze functionaliteit trouwens ook actief gebruiken als u niet bereikbaar wilt zijn of als u onderbezet bent. Dan spreken we van doorschakelen.

Veilig in onze eigen datacenters

Een van de manieren waarop we waarde toevoegen is door gebruik te maken van ons eigen datacenters. Zo wordt uw virtuele telefooncentrale gehost in onze twee redundante, streng beveiligde datacenters in Nederland. Uw data en verkeer gaan niet via de Verenigde Staten en India, om maar een paar voorbeelden te noemen, maar worden opgeslagen in eigen land. Best een geruststellend idee toch?

Zakelijke klanten, overheid, zorg, onderwijs

ComPromise Domino richt zich op de zakelijke markt en heeft specialistische kennis in huis om overheden, organisaties in de zorg en het onderwijs te adviseren en te ontzorgen. Als onderdeel van de Vincere Groep zijn we landelijk groot en opereren we op lokaal en regionaal niveau.

Bekijk wat wij voor uw branche kunnen betekenen

Niets is standaard bij ComPromise Domino

ComPromise Domino heeft een verfrissende no-nonsense houding ten aanzien van ICT. Wij vinden dat ICT begrijpelijk, beheersbaar en transparant moet zijn. Met ons team van loyale professionals zijn wij de kennispartner van bedrijven en instellingen in Noord Nederland. Wij bekijken samen met onze klant waar de pijnpunten liggen en zoeken vervolgens een passende, degelijke ICT oplossing.
Daar zijn we namelijk goed in, en onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas. We houden alles in eigen hand, werken onafhankelijk en leveren maatwerk. Niets is standaard bij ComPromise Domino! Onze eigen helpdesk met vaste medewerkers is er voor u.

Binnen de Vincere Groep zijn wij het Centre of Excellence op het gebied van Communication en Document Solutions. Ons dienstenpakket is breed en volgens onderzoek bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt.

Afspraak maken? Bel ons op 088-7306300 of mail naar verkoop@compromise.nl. We gaan graag samen met u op zoek naar een perfecte oplossing.

Vincere Groep

De Vincere Groep biedt totaaloplossingen waarin IT, communicatie en security op een logische manier verbonden zijn. Wij worden enthousiast van projecten waarin de vakkennis die in onze organisaties aanwezig is, tot zijn recht komt. Door gebruik te maken van de specifieke branchekennis van onze organisaties en door expertises te bundelen, kunnen wij oplossingen eenvoudig afstemmen op de behoeften van onze klanten. Alle organisaties en alle specialisten binnen de Vincere Groep zijn gecertificeerd en gekwalificeerd om u de best passende oplossing te leveren.
Inmiddels hebben al 1.700 organisaties, verspreid over 2.300 locaties en met meer dan 250.000 gebruikers, gekozen voor oplossingen van de Vincere Groep. Gefaciliteerd door onze geïntegreerde oplossingen voor IT, communicatie en security kunnen alle gebruikers elke dag zorgeloos werken.

Bekijk de website van de Vincere Groep

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl