Invest-NL gunt inrichting en uitvoering IT beheer aan ComPromise Domino!

Amsterdam,1 juli 2019

Wouter Bos, directeur van Invest-NL ondertekent raamovereenkomst

Invest-NL, het staatsinitiatief dat investeringen stimuleert op maatschappelijke terreinen, gunt de inrichting en het beheer van haar IT aan ICT-dienstverlener ComPromise Domino. Doelstelling van de outsourcing is een integrale oplossing waarmee eindgebruikers worden ondersteund door een stabiele, veilige en optimaal beschikbare werkplek. Een goede gebruikerservaring staat hierbij centraal. Daarnaast wordt ComPromise Domino als service integrator verantwoordelijk voor het management richting derde partijen. In de geboden oplossing wordt gebruikgemaakt van bewezen technologieën.

Op 20 juni 2019 is de samenwerking bekrachtigd met het gezamenlijk ondertekenen van de raamovereenkomst. De eerste onderdelen van de scope worden binnen zes weken geïmplementeerd als onderdeel van een snelle transitie.

Felicitatie InvestNL

Jan Mens van Invest-NL feliciteert Erik Hesseling, directeur van ComPromise Domino.

Over Invest-NL

Invest-NL wordt opgericht om kansrijke ondernemingen te helpen bij het financieren van hun investeringen, vooral ook als daarmee maatschappelijke transities versneld kunnen worden. Het wordt een privaat bedrijf dat is gefinancierd met publieke middelen. De oprichting vindt naar verwachting later in 2019 plaats, zodra het wetsvoorstel dat de oprichting mogelijk maakt door de Eerste Kamer is goedgekeurd.

Over ComPromise Domino

ComPromise Domino is onderdeel van de Vincere Groep NL en beschikt over een landelijk dekkend netwerk waarin 400 medewerkers iedere dag werken aan oplossingen op het gebied van IT, Communicatie en Security. Op basis van deze oplossingen kunnen gebruikers optimaal presteren en focussen op hun werk. De groep is actief in verschillende sectoren, waaronder de overheid, het onderwijs, de zakelijke markt en de zorg.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl