Jeugd heeft de toekomst, ziet ook ComPromise

Wij als ComPromise vinden het belangrijk om iets terug te doen voor anderen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat proberen we op meerdere vlakken te realiseren. MVO door een dag mee te draaien op een zorgboerderij. Ondersteunen van projecten in de omgeving op het gebied van MVO.

De Jeugd

Kart, MVO, Maatschappij, ComPromiseEen ander onderdeel hiervan is dat de jeugd kansen krijgt om zich te ontwikkelen en dat te doen wat ze leuk vinden. Een mooi actueel voorbeeld daarvan is Merijn Steen, fanatiek karter en zoon van een van onze relaties. Hij doet dit karten niet onverdienstelijk en er ligt een mooie toekomst voor hem. Om daar een steentje aan bij te dragen heeft ComPromise geholpen bij het bestickeren van zijn nieuwe kart en een stukje sponsoring in mee te geven. Hierdoor heeft Merijn meer mogelijkheden om er een topseizoen van te maken.

Hoe dat er dan uitziet? Zo!

Kijk hier naar een (al wat oudere) filmimpressie van een kartende Merijn.

 

MVO

Zoals gezegd vinden wij het belangrijk om als ComPromise iets terug te doen voor de maatschappij. Wij schreven ook al een stukje over paperless office waarmee we proberen het papiergebruik nihil te houden. Dit is natuurlijk goed voor het milieu en werkt daarnaast erg prettig. We hebben daarnaast als team werkzaamheden verricht op een zorgboerderij en proberen gedurende het jaar meerdere projecten op te starten of te ondersteunen.

Uitbreiding werkzaamheden

We zijn volop bezig om ons MVO werkzaamheden verder uit te breiden en te kijken hoe we als ComPromise nog meer terug kunnen doen. Nu begrijpen wij ook dat een kart niet het meest milieuvriendelijke apparaat is. MVO zit echter niet altijd in milieu maar ook in mens. kunnen we in onze werkzaamheden het milieu ook een dienst bewijzen dan is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar boys will be boys.

Jeroen Kuper

Dit artikel is geschreven door: op 4 november 2015