Kenmerken CleverBackup

Enterprise mogelijkheden voor MKB prijzen

CleverBackup zorgt ervoor dat back-up niet meer alleen maar complex is. Het terughalen van bestanden is met CleverBackup ook eenvoudig in plaats van een intensieve dagtaak. Dus wil je ontspannen en eenvoudig bestanden terughalen, dan is Cleverbackup de ideale keuze.

 

StandBy ImageStandby Image

Sommige systemen zijn zo bedrijfskritisch dat wachten op een recovery geen optie is. Ook niet gedurende een hele korte tijd. Daarnaast moeten dergelijke systemen vaak lokaal draaien om hun prestaties te behouden. Met de Stand-by Image functie lever je een bootable image van een lokaal systeem.

 

Back-up acceleratorBack-up Accelerator

Snel achterhalen wat er gewijzigd is in 5, 50 of 100GB aan data? Ik geef het je te doen. De meeste back-up programma’s lukt het ook niet, binnen het toch beperkte venster waarbinnen de back-up voltooid moet zijn. Doordat CleverBackup ook tussen back-up taken bijhoudt welke wijzigingen er plaatsvinden weet het programma welk deel van het bestand tijdens de back-up beschermd moet worden. Ongeacht hoe groot het bestand is.

 

Recovery consoleRecovery Console

Virtualisatie is een van de beste ontwikkelingen in ICT en op het gebied van servers, van de laatste jaren. Je kunt hiermee 1 fysieke server inzetten als meerdere virtuele servers. Hiermee worden de kosten erg verlaagd, terwijl efficiency omhoog gaat. De Recovery Console van Clever Back-up is datzelfde, maar dan op het vlak van data restoren.

 

cloud recovery targetsCloud Recovery Targets

Niet iedereen heeft de fysieke of virtuele infrastructuur om een snel herstel na een crash te realiseren. Toegang tot een cloud geeft je een nieuwe, additionele, recovery optie waardoor je snelheid van recovery en dus het heractiveren van bedrijfsactiviteit vergroot kan worden.

 

Bare metal recoveryBare metal Recovery

Vroeger, in het geval van back-up, moest de ICT-afdeling restoren naar een identieke server. Dat betekende dus dat er vaak een tweede server aangeschaft diende te worden die identiek aan de hoofdserver opgebouwd moest worden. Daarnaast diende deze server ook in de pas gehouden te worden met de originele server tot het moment dat deze kapot ging. Dat is niet alleen kostenintensief maar zorgt er ook voor dat bij een calamiteit er een verouderde server ingezet moet worden. Bare Metal Recovery/Restore (BMR) lost dat soort problemen op.

 

Local Speed VaultLocal Speed Vault

Hybrid Cloud Back-up is het ultieme van de huidige back-up mogelijkheden, zeker als het gaat om data bescherming en disaster recovery. Het zorgt ervoor dat je gewoon lokaal je data veilig hebt staat, maar daarnaast ook een additionele back-up in de cloud hebt. CleverBackup heeft dat slim aangepakt met Local Speed Vault, een softwaretool dat gelijktijdig lokaal en naar de cloud back-upt.

 

DeduplicatieTrue Delta Deduplication

Op het gebied van back-up zijn er twee zaken essentieel. Snelheid van de back-up en hoeveelheid data die regelmatig geback-upt moet worden. Deze twee zaken hangen erg met elkaar samen. CleverBackup verbindt deze met 1 techniek: True Delta.

 

ArchiveringArchivering

(Online) archivering is eigenlijk een must, zeker als je als bedrijf je aan bepaalde reguleringen hebt te houden (HIPAA is daar een internationaal bekend voorbeeld van). Vaak is dit het geval bij Financiële bedrijven of zorg/gezondheidsinstellingen. Terwijl het een verplichting is voor sommigen, zou het voor andere een goed gebruik moeten zijn. Een goed archief zorgt er namelijk voor dat data die 2 jaar geleden nog onbelangrijk leek, nu nog steeds teruggehaald kan worden omdat het toch belangrijk bleek.

 

Cross platform compatibilityCross-platform compatibilty

CleverBackup werkt volledig naadloos samen met Windows, Linux en OS X platformen. Daarnaast ook met Microsoft Exchange, Hyper-V, SharePoint, SQL Server, MySQL, Oracle en VMware. Kortom, welk systeem je ook gebruikt, CleverBackup werkt ook voor jou.

 

Server back-upServer Back-up

Server Back-ups zijn het belangrijkste bij alle data protection installaties. De server is de locatie waar alle huidige, recente en oudere data opgeslagen. En dat alleen, maar de server bevat natuurlijk ook alle applicaties, besturingssystemen, configuraties en de system state. Deze zaken beschermen is taak nummer 1 voor elke IT professional. CleverBackup regelt dit allemaal voor je.

 

Werkstation back-upWorkstation Back-up

Servers worden eigenlijk altijd geback-upt, maar werkstations worden nog regelamtig overgeslagen als het om back-up gaat. De data op deze pc’s is echter maar zelden echt onbelangrijk. Belangrijke projecten, bedrijfskritische documenten en onvervangbare creatieve uitingen, hoe vaak staan deze niet op dergelijke systemen? Zelfs bij thuis-werkplekken of pc’s op hoofdkantoren vergeet men deze vaak te back-uppen, ondanks dat deze direct in het bedrijfsnetwerk zitten en veel samenwerken met de servers.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl