Kennissessie: Het menselijk gedrag

De mens is in Cybersecurity de zwakste schakel. Daar waar bedrijven veel geld uitgeven om hun security up-to-date te houden, wordt er vaak voorbij gegaan aan het menselijke aspect. Ervaring leert ons dat vooral de manier waarop de medewerkers op de werkvloer in de praktijk met het security beleid omgaan als een van de grootste uitdagingen van de ondernemer/ IT manager wordt gezien.

Zaken als, hoe kunnen wij onze data het beste beschermen met het oog op de nieuwe privacy wetgeving? Maar ook hoe kunnen wij de data op de mobiele telefoons van onze medewerkers beveiligen? En hoe kunnen wij voorkomen dat we een vertrouwelijk document te lang in de printer ligt? Allemaal handelingen waarin het menselijk gedrag een belangrijke factor speelt en bescherming van de privacygevoelige gegevens om de hoek komt kijken.

Daarom organiseren wij samen met onze partners Canon, Sophos, Sincerus en TNO de kennissessie; Het menselijk gedrag in Cybersecurity op 14 en 15 mei aanstaande.
Hierin worden bovenstaande vraagstukken en de beïnvloeding van het van het menselijk gedrag belicht en ook krijg je antwoord op de vraag hoe je je medewerkers kunt trainen en de bewustwording binnen je organisatie kunt vergroten.

Wil jij hierbij aanwezig zijn?

Meld je hier aan!