Medical workshop belt met VoIP

De klant

Medical Workshop heeft ComPromise gevraagd om VoIP te implementerenMedical Workshop is gespecialiseerd in de im- en export van oogheelkundige instrumenten, disposables en apparatuur. Een aantal oogheelkundige specialiteiten wordt in eigen regie gefabriceerd.

Op dit gebied heeft Medical Workshop een sterke marktpositie en een gedegen reputatie bereikt. En dat inmiddels al meer dan 50 jaar. Vanuit de twee vestigingen (in Groningen en De Meern) leveren zij vrijwel het gehele gamma aan producten voor de oogheelkunde. De Meern vormt de thuisbasis van de vertegenwoordigers en Optronica Service.  In Groningen is de verkoop binnendienst gehuisvest en vindt de distributie plaats van alle chirurgische en disposable producten. Tevens wordt de reparatie-service van chirurgisch instrumentarium vanuit deze locatie verleend.

De uitdaging

Medical Workshop maakt gebruik van een andere Hosted Voice oplossing. Deze oplossing wordt niet als stabiel ervaren en bij elke kleine wijziging moest de leverancier worden benaderd. De snelheid van de lijn is daarnaast verre van optimaal. ComPromise is daarom gevraagd om mee te denken over een nieuwe internetverbinding en koppeling tussen De Meern en Groningen en een Hosted Voice oplossing.

“Professioneel, correct en meedenken. Belangrijke zaken voor ons om zaken te doen met ComPromise.”

De oplossing

model-with-headsetDoor onze VoXX VoIP-oplossing te implementeren, heeft Medical Workshop zelf de mogelijkheid basiszaken aan te passen. De oplossing wordt als zeer stabiel ervaren. Daarnaast zorgt het ook voor een forse maandelijkse besparing op de gesprekskosten. Medical Workshop maakt gebruikt van de softphones, vaste toestellen en enkele DECT toestellen. Tussen beide vestigingen is een beveiligde verbinding opgezet, die gebruik maakt van hun nieuwe en snelle coax Ziggo-verbindingen. Hierdoor integreren beide vestigingen, ook op het gebied van telefonie, nog meer met elkaar. Dit zorgt voor lagere beheerkosten en optimale samenwerking. Een Juniper firewall zorgt voor een constante en stabiele verbinding.

De voordelen

  • Volledige geïntegreerde telefonie-omgeving;
  • Toename gebruikerstevredenheid;
  • Besparing op beheer en kosten telefonie;
  • Snellere verbinding biedt meer mogelijkheden;
  • Platform wordt continu voorzien van nieuwe mogelijkheden en updates.

Ook geïnteresseerd in de oplossingen van ComPromise?

Heeft uw organisatie ook behoefte aan goed advies en professionele ondersteuning? ICT medewerkers die weten hoe het werkt? Neem contact op met een van onze specialisten en laat u informeren naar de mogelijkheden. Klik hier voor de contactgegevens.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl