Medical Workshop

Medical Workshop staat aan de vooravond over te stappen naar een nieuw financieel pakket.

Medical Workshop dienstenDe klant

Medical Workshop is gespecialiseerd in de im- en export van oogheelkundige instrumenten, disposables en apparatuur. Een aantal oogheelkundige specialiteiten wordt in eigen regie gefabriceerd.

Op dit gebied heeft Medical Workshop een sterke marktpositie en een gedegen reputatie bereikt en dat inmiddels al meer dan 50 jaar. Vanuit de twee vestigingen (in Groningen en De Meern) leveren zij vrijwel het gehele gamma aan producten voor de oogheelkunde. De Meern vormt de thuisbasis van de vertegenwoordigers en Optronica Service.

In Groningen is de verkoop binnendienst gehuisvest en vindt de distributie plaats van alle chirurgische en disposable producten. Tevens wordt de reparatie-service van chirurgisch instrumentarium vanuit deze lokatie verleend.

De uitdaging

Medical Workshop staat aan de vooravond over te stappen naar een nieuw financieel pakket. Mede hierdoor, moet er worden geïnvesteerd in een volledig nieuwe serveromgeving. De wens is alles te centraliseren, zodat ook de vestiging De Meern makkelijk verbinding kan maken met het bedrijfsnetwerk.

De oplossing

Door een Citrix oplossing te implementeren, kunnen beide vestigingen optimaal gebruik maken de gecentraliseerde oplossing. Hierdoor zal het beheer op de werkplekken ook aanzienlijk minder worden. Alle POP boxen zijn tevens overgezet naar de ingerichte Exchange omgeving.

De voordelen

  • Volledige centrale omgeving;
  • Toename gebruikerstevredenheid;
  • Besparing op beheer werkplekken;
  • Door gebruik nieuwste technologieën, klaar voor de toekomst!

“ComPromise levert ondersteuning en draagt proactief, resultaatgericht bij aan ICT vraagstukken.” Jim Conraads – Medical Workshop

Ook geïnteresseerd in de oplossingen van ComPromise?

Heeft uw organisatie ook behoefte aan goed advies en professionele ondersteuning? ICT medewerkers die weten hoe het werkt? Neem contact op met een van onze specialisten en laat u informeren naar de mogelijkheden. Klik hier voor de contactgegevens.