Microsoft Exchange: de nieuwe manier van communiceren

Microsoft Exchange: de nieuwe manier van communiceren

Microsoft Exchange is het e-mailsysteem voor bedrijven. Overal uw email en agenda beschikbaar, ook op uw smartphone, tablet of BlackBerry, automatisch back-up voorzieningen en professionele support. Met Microsoft Exchange bent u verzekerd van een betrouwbare en goede beveiligde communicatieoplossing.

Microsoft-Exchange-2013-300x171Wanneer uw onderneming toe is aan efficiënte en flexibele communicatiemogelijkheden kiest u voor Microsoft Exchange Server 2010. Hiermee wordt het beheer eenvoudiger, is de communicatie beveiligd en biedt u uw werknemers nieuwe mogelijkheden om te werken waar en wanneer zij dat willen.

Flexibel en betrouwbaar

Uw communicatie en samenwerking worden verbeterd tegen overzichtelijke investeringen en beheer. Tevens houdt u zich ermee aan wettelijke regels, kan het naar wens uitgebreid worden, bent u beschermd tegen informatielekken en biedt het functionaliteit voor het naleven van regelgeving.

Werken waar en wanneer dan ook

Met Exchange Server 2010 krijgen uw werknemers de mogelijkheid om overal en altijd hun communicatie applicaties te benaderen. Hiermee wordt de productiviteit verhoogd. Door de vrijheid en flexibiliteit wordt tevens de effectiviteit vergroot.

Veilig en goed

De goede beveiliging en de beheerfuncties maken het voor bedrijven eenvoudiger om in overeenstemming met de regelgeving om te gaan met een communicatievorm als e-mail.

Verschillende manieren van gebruiken

Huren: Geen investeringen vooraf, maar een vast bedrag per maand voor het gebruik van de software.
Kopen: Eenmalige aanschafkosten en een jaarlijks bedrag voor de Software Assurance.
Online: Geen investeringen in hardware, u gebruikt de software via internet zowel op de zaak als thuis.
Offline: de software draait op uw eigen hardware en netwerk.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl