Niemeijer Installatiechniek kiest voor CleverBackup

De klant

niemeijer installatietechniek logoVanaf de oprichting in 1980 is de naam Niemeijer Installatietechniek te Emmen verbonden met professioneel installeren. Dat in de ruimste zin van het woord: van cv-, elektrotechnische en sanitaire installaties, airconditioning, luchtbehandeling tot alle regeltechniek en gas-, water-, lood- en zinkwerk.

Door dynamisch in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, groeide Niemeijer naar een allround installatiebedrijf met ca. 70 medewerkers.

Niemeijer Installatietechniek  is een moderne en slagvaardige onderneming. Een onderneming die op creatieve en innovatieve wijze totaalconcepten in de installatietechniek weet aan te bieden. Totaalconcepten waarbij Niemeijer optreedt als professionele partner die mede ontwikkelt en adviseert. Niemeijer levert altijd op maat gesneden fabricage wat de utiliteitsbouw betreft, maar ook in de woningbouw. Hoe ingewikkeld uw installatieprobleem ook is, hoe snel het ook gerealiseerd moet worden, Niemeijer Installatietechniek maakt er altijd vakwerk van.

De uitdaging

Niemeijer is een klant van het eerste uur en maakt inmiddels gebruik van een nieuw netwerk. Belangrijk voor Niemeijer is dat de back-up buiten de deur wordt gefaciliteerd. Intern is er gekozen voor een back up to disk oplossing.

De oplossing

ComPromise heeft een volledig geautomatiseerde en beveiligde online back-up dienst geïmplementeerd, namelijk CleverBackup. Zo heeft Niemeijer niets meer om naar om te kijken. Wel biedt het op ieder moment de mogelijkheid om verloren data  razendsnel te herstellen. De CleverBackup service stelt Niemeijer bovendien in staat om kosten te besparen. Er wordt per abonnement betaalt in plaats van een hoge investering vooraf. Altijd actueel, maximale veiligheid tegen minimale kosten die eenvoudig te budgetteren zijn.

“Onze bestanden veilig bij ComPromise: wij hebben er geen omkijken meer naar.” Hans Huberts – Niemeijer Installatietechniek BV

De voordelen

  • Geen omkijken naar ICT;
  • Snel terugzetten van bestanden;
  • Dagelijkse controle back-up;
  • Maximale veiligheid.

Ook geïnteresseerd in de oplossingen van ComPromise?

Heeft uw organisatie ook behoefte aan goed advies en professionele ondersteuning? ICT medewerkers die weten hoe het werkt? Neem contact op met een van onze specialisten en laat u informeren naar de mogelijkheden. Klik hier voor de contactgegevens.