Over ComPromise Domino

ComPromise Domino, uw trusted partner in communicatie en ICT

ComPromise Domino heeft zich in 2016 aangesloten bij de Vincere Groep. Waarom? Hoe is dat gegaan? En wie is de Vincere Groep eigenlijk? Dat vertellen we je graag.

Vincere werkt landelijk door regionale spreiding

Vincere levert end-to-end IT-oplossingen in vier sectoren: onderwijs, zorg, overheid en bedrijfsleven. Organisaties in deze sectoren hebben behoefte aan een betrouwbare IT-partner die hen professioneel adviseert, ondersteunt en begeleidt voor een betaalbare prijs. Goed klantcontact en vertrouwen zijn belangrijk. Daarom voelen NORISK en ComPromise Domino zich helemaal thuis in de groep.

Vincere werkte 10 jaar geleden een groeistrategie uit waarvan enthousiasme, openheid en deskundigheid de voornaamste ingrediënten waren. De groep benaderde de beste collega-IT-bedrijven in alle openheid met de vraag: kunnen en willen jullie deel uitmaken van de Vincere Groep? Inmiddels zijn zeven organisaties toegetreden tot Vincere.

Alle gezinsleden blijven doen wat ze altijd al deden. Wij ook. Natuurlijk blijven we bestaande en nieuwe klanten van managed IT-services voorzien. Onze nieuwe familieleden maken ons nog sterker. Doordat we elkaar actieve feedback en ondersteuning geven, blijven we ons ontwikkelen. Ook geeft het een enorme kick om samen te werken met collega’s die net zo hard voor hun klanten gaan als wij. Groeien met behoud van je eigen karakter, wie wil dat nou niet?

Vincere staat voor:

  1. De beste IT-specialisten altijd in de buurt
  2. Eén contact voor alle IT zaken
  3. Voortdurende ontwikkeling door intensieve samenwerking
  4. Jarenlange ervaring in zorg, onderwijs, bedrijfsleven en overheid

Dustin: samen zijn we sterker

Dan is er nog onze Zweedse aandeelhouder, Dustin. Die versterkt onze positie bij het inkopen van hard- en software.  Een mooie aanvulling, omdat Vincere gefocust is op het leveren van IT diensten. Dustin is juist sterk gericht op hard- en software en wil graag managed IT-services aan haar portfolio toevoegen.  Omdat de beide partijen overtuigd zijn van de kracht van samenwerking, is dit een uitstekende match. Samen zijn we sterker!

NORISK en ComPromise Domino voor Noord-Nederland

In Noord-Nederland zijn ComPromise Domino en NORISK samen marktleider. Dat maakt ons interessant voor organisaties die met IT-vraagstukken zitten. Wij spreken de taal van hun branche én de taal van de regio. Het maakt ons ook interessant voor werkzoekenden die niet weg willen uit de regio. Professionals die in het noorden geboren en getogen zijn en die er niets voor voelen om naar het westen te gaan. Zij vinden bij ons uitdagend werk met legio doorgroeimogelijkheden.

Kortom: elk onderdeel van de Vincere Groep krijgt er met deze stap een heleboel gelijkgestemde collega’s bij. In plaats van te concurreren, versterken we elkaar. We blijven doen wat we altijd al deden, alleen met nog meer expertise in huis. Want Vincere bestaat uit de beste, deskundigste, betrouwbaarste IT-bedrijven van Nederland die hun processen goed geregeld hebben en geloven dat samenwerken loont! En daar zijn we trots op.

De organisaties en alle specialisten binnen de Vincere Groep zijn gecertificeerd volgens de ISO270001:2013, ISO9001:2015 en NEN7510:2011 gestelde normen en gekwalificeerd om de best passende oplossing te leveren.

Inmiddels hebben al 1.700 organisaties, verspreid over 2.300 locaties en met meer dan 250.000 gebruikers, gekozen voor oplossingen van de Vincere Groep.

Voor meer informatie zie www.vinceregroep.nl