Over ComPromise Domino

ComPromise Domino, uw trusted partner in communicatie en ICT

Al zijn we nog zo nuchter in ons doen en laten, als het op ons vak aankomt, ontvlamt onze passie. Wij zijn er daadwerkelijk om onze klanten te helpen! We beseffen maar al te goed dat onze opdrachtgevers erop vertrouwen dat wij:

  • ons vak beheersen;
  • alles van A-Z regelen;
  • kwaliteit leveren;
  • voor een veilige en betrouwbare werkomgeving zorgen;
  • niet met verrassingen achteraf komen.

Zakelijke klanten, zorg, overheid en onderwijs

ComPromise Domino richt zich op de zakelijke markt en heeft specialistische kennis in huis om het bedrijfsleven, organisaties in de zorg, overheden en het onderwijs te adviseren en te ontzorgen. Ons dienstenpakket is breed, maar binnen de Vincere Groep zijn wij het Centre of Excellence op het gebied van Communication- en Document Solutions. Volgens onderzoek bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. Als onderdeel van de Vincere Groep zijn we landelijk groot en opereren we op lokaal en regionaal niveau.

Niets is standaard bij ComPromise Domino

ComPromise Domino heeft een verfrissende no-nonsense houding ten aanzien van ICT. Wij vinden dat ICT begrijpelijk, beheersbaar en transparant moet zijn. Wij worden enthousiast van projecten waarin de vakkennis die in onze organisatie aanwezig is, tot zijn recht komt. Met ons team van loyale professionals zijn wij de kennispartner van bedrijven en instellingen in Noord-Nederland. Wij bekijken samen met onze klant waar de pijnpunten liggen en zoeken vervolgens een passende, degelijke ICT oplossing. Daar zijn we namelijk goed in en onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas. Wij zijn er voor u, 24/7.

We houden alles in eigen hand, werken onafhankelijk en leveren maatwerk. Niets is standaard bij ComPromise Domino!

Vincere Groep

De Vincere Groep is een landelijke speler van zes organisaties die totaaloplossingen biedt waarin IT, communicatie en security op een logische manier verbonden zijn. De grote kracht van de groep is dat wij elkaar aanvullen en versterken door gebruik te maken van de specifieke branchekennis van elke organisatie en onze expertises te bundelen. Zo kunnen oplossingen eenvoudig afgestemd worden op de behoeften van onze klanten.

De organisaties en alle specialisten binnen de Vincere Groep zijn gecertificeerd volgens de ISO270001:2013, ISO9001:2015 en NEN7510:2011 gestelde normen en gekwalificeerd om de best passende oplossing te leveren.

Inmiddels hebben al 1.700 organisaties, verspreid over 2.300 locaties en met meer dan 250.000 gebruikers, gekozen voor oplossingen van de Vincere Groep.

Voor meer informatie zie www.vinceregroep.nl