Overstappen

Overstappen naar ComPromise is heel eenvoudig.

U stapt heel eenvoudig over naar ComPromise. Wij helpen u graag en zorgen dat de overstap van uw huidige ICT leverancier naar ComPromise vlekkeloos verloopt. En dat uw diensten niet onderbroken worden. Voor ons is dit gesneden koek en wij noemen dit de ComPromise Overstapservice.

U kunt van de ComPromise Overstapservice gebruikmaken als u uw ICT beheer en ondersteuning wilt overzetten naar ComPromise of van onze cloud diensten gebruikt wilt maken.

De Overstapservice zorgt van begin tot eind voor een soepele overgang. Denk hierbij aan het inzichtelijk maken van lopende contracten en looptijden, de communicatie met uw huidige leverancier, controleren voortgang en het nakomen van gemaakte afspraken.

U bepaalt zelf in welke mate u betrokken wilt zijn bij dit proces. Uw persoonlijke ComPromise projectleider geeft u inzicht in wat achtereenvolgens gaat gebeuren om de overstap soepel te laten verlopen.

Graag zijn wij bereid om het compleet overzicht van de Overstapservice met u door te nemen. Voor meer informatie over ComPromise of de Overstapservice kunt u contact opnemen met ons verkoopteam te bereiken via telefoonnummer 0592-405015. Mailen kan uiteraard ook: verkoop@compromise.nl.