Sincerus Letselschade kiest voor Canon

 

Letselschade? Wij zorgen voor een rechtvaardige schadevergoeding!

We spreken van letselschade als iemand door een voorval of ongeval letsel oploopt en daardoor schade lijdt. Denk bijvoorbeeld aan; verkeersongeluk, bedrijfsongeval, medische misser, beroepsziekte. Maar ook ongevallen veroorzaakt door dieren.

De klant

logo SincerusSincerus Letselschade werkt met een team professionals vanuit 2 vestigingen (Emmen & Leeuwarden).  Sincerus onderscheidt zich van andere letselschadekantoren door deskundigheid en hun proactieve aanpak. De oprichters van het kantoor hebben ook een ongeval gehad waarbij letselschade is ontstaan. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in uw situatie en kunnen zo de dienstverlening beter laten aansluiten bij uw behoeften. Door kleinschalig en nuchter te blijven, kunnen ze de kosten laag houden. Hierdoor kunnen het aantal te behandelen schadezaken per letselschadespecialist beperkt gehouden worden. Zo is er meer tijd te besteden per schadezaak. Dit stelt Sincerus in staat om proactief aan uw schadezaak te werken. Uiteindelijk leidt dit tot meer tevredenheid bij u en een hogere schadevergoeding!

De uitdaging

Sincerus Letselschade maakte gebruik van een aantal losse kleinere HP printers. Deze oplossing wordt niet als stabiel ervaren en de functionaliteiten laten te wensen over. ComPromise is daarom gevraagd om mee te denken over een nieuwe oplossing voor beide vestigingen (Emmen & Leeuwarden). Daarnaast was de wens om volledig ontzorgd te worden. Sincerus letselschade kan zich daardoor namelijk focussen op haar core business. Flexibiliteit is tegenwoordig een essentieel onderdeel van document solutions.

Oplossing: Document Solutions van Canon

ComPromise heeft beide vestigingen voorzien van een Canon multifunctional. De machines zijn afgestemd op het huidige verbruik binnen Sincerus letselschade. Tevens is er rekening gehouden met toekomstige wensen en verbruik. ComPromise biedt daarbij volledige flexibiliteit op het servicecontract. Hierdoor denken wij de komende jaren mee met Sincerus Letselschade. Wij kunnen zodoende in de contractperiode het servicecontract up & downgraden, naar de behoefte welke dan ontstaat.

Voordelen

  • Toename gebruikerstevredenheid;
  • Ontzorging;
  • Flexibiliteit;
  • Kostenbesparing;
  • Uniformiteit.

Over ComPromise Document Solutions

Wij helpen organisaties bij het professionaliseren en verbeteren van printsystemen, bedrijfsprocessen en informatiestromen. Wij bieden hoogwaardige multifunctionals, printers en innovatieve documentoplossingen. Deze zijn gericht op het versnellen van bedrijfsprocessen, zodat u efficiënter kunt werken en uw productiviteit toeneemt. Onze oplossingen leiden tot kostenbesparingen en kostenbeheersing door het op slimme wijze inzetten van hardware en software.

Ook geïnteresseerd in de printing oplossingen van ComPromise?

Heeft uw organisatie ook behoefte aan goed advies en professionele ondersteuning? ICT medewerkers die weten hoe het werkt? Neem contact op met een van onze specialisten en laat u informeren naar de mogelijkheden. Klik hier voor de contactgegevens.