Sportgala Drenthe 2017

ComPromise is trotse partner van Sportgala Drenthe 2017 te Emmen. Daar zijn we trots op. Waarom? Omdat het een mooi gala is ter promotie van de sport. Een gezond mens is een gelukkig mens zeggen ze wel eens. ComPromise is van mening dat dit zeker waar is. Dat bekent niet dat wij elke dag fanatiek sporten en nooit een frietje eten. Eerder andersom. Maar we vinden het wel belangrijk dat sport in de regio nadrukkelijk aanwezig is. Als er in dat proces regionale ondernemers verbonden kunnen worden is dat helemaal mooi meegenomen. Dat geeft ook nog een boost aan de regionale economie.

Wat is het Sportgala Drenthe

In de meeste Drentse gemeenten worden al sporters gehuldigd. De sporter(s) van het jaar, van die gemeente. Winnaars hiervan zijn automatisch geplaatst voor het Sportgala Drenthe. Mocht een gemeente geen huldiging hebben dan worden er sporters aangemeld of gaat de nominatiecommissie van Sportgala Drenthe zelf op zoek naar sporters met een opmerkelijke prestatie.

ComPromise en het Sportgala

Als een van de weinige IT-bedrijven staat ComPromise tussen de partners van het Sportgala. Daarnaast is ComPromise van mening dat juist een regionaal evenement als dit een uitgelezen kans is om de sport in beeld te brengen en regionale ondernemingen te laten samenwerken. Er kunnen hier verbindingen gelegd worden tussen organisaties die misschien normaliter niet snel contact zoeken. Door de informele setting, ondanks het officiële karakter van het evenement, kunnen mensen eenvoudig met elkaar in contact treden en praten over de samenwerking in de regio.

Winnaars

Het Sportgala deelt prijzen uit in diverse categorieën, maar elke genomineerde is natuurlijk ook al een winnaar in zijn eigen omgeving. Dit evenement is de kroon om die winst, maar gaat natuurlijk ook om het verbinden van de gehele regio en het benadrukken van het belang van sport. Daarom zijn wij trotse partner.

Datum

Dit evenement is 2 maart 2017 in het Atlas Theater te Emmen.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl