Stap nu over naar een betere firewall

Dit zijn de vijf belangrijkste redenen om over te stappen naar Sophos wanneer u op zoek bent naar een betere firewall:

  • Sophos houdt het simpel. Sophos UTM is zeer eenvoudig te implementeren, beheren en gebruiken!
  • U krijgt lichtsnelheid. Zowel de SG Series als de XG series hardware en UTM 9.3 & XG software laten de concurrentie ver achter zich. Top of the bill firewall!
  • Alles in één doos. U krijgt alle nieuwste volgende generatie firewall eigenschappen en nog veel meer.
  • Ingebouwde rapportage. Gedetailleerde rapportage is standaard, lokaal opgeslagen op de ingebouwde harde schijf.
  • Sophos is een drievoudig Gartner Magic Quadrant Leader. U kunt er dus zeker van zijn dat u bewezen bescherming krijgt waarop u kunt vertrouwen.

Een Firewall van Sophos geeft zekerheid en rust.

Voor de meeste moderne organisaties is de toegang tot internet tegenwoordig een cruciaal onderdeel. Het internet wordt gebruikt voor het vinden van informatie en het publiceren en communiceren ervan. De afhankelijkheid van internet en andere netwerken groeit, maar tegelijkertijd nemen ook de bedreigingen toe. Deze bedreigingen kunt u tot een minimum beperken met firewall producten van Sophos.


Onderzoek van Gartner wijst uit dat 74% van de bedrijven die geconfronteerd worden met een malware-infectie, een hack van hun database of volledig dataverlies, binnen 2 jaar de deuren sluit. Een firewall biedt uitkomst.


Gerelateerde links:

  • Lees meer over Sophos XG

 

Geïnteresseerd in een betere firewall?

ComPromise Domino heeft de kennis en kunde in huis om de best passende oplossing voor uw organisatie te bepalen! Uiteraard mag u direct contact met ons opnemen via 088-7306300, info@compromise.nl of via Twitter op @ComPromiseBV.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl