Stichting Interzorg Noord-Nederland: moderne zorg.

De klant

logo-stichting-interzorgInterzorg biedt wonen, zorg en dienstverlening vanuit negen locaties in Noord- en Midden-Drenthe. Met name aan ouderen in de locaties en de omliggende wijken. Interzorg vindt het belangrijk dat cliënten zichzelf kunnen zijn en betekenisvol blijven beleven. Medewerkers bieden daarbij respectvol en gepassioneerd de helpende hand.

Interzorg heeft ComPromise gevraagd mee te denken over het faciliteren van hun Wijkzorg. De medewerkers krijgen een tablet met een data abonnement, waarmee ze verbinding kunnen maken met de webapplicatie Residentweb. Het data abonnement moet flexibel zijn en de tablets moeten beveiligd worden.

De oplossing

Interzorg heeft op advies van ComPromise gekozen voor een complete oplossing. Deze bestaat uit de volgende onderdelen: iPad tablet, een Firmtel data abonnement en Mobile Device Management software. ComPromise heeft de de volledige installatie uitgevoerd en de iPad’s zijn gebruiksklaar afgeleverd. Er is gekozen voor Firmtel abonnementen vanwege de enorme flexibiliteit. Zo kan er per maand worden opgezegd en alle MB’s van de data abonnementen kunnen bij elkaar worden opgeteld. ComPromise heeft een MDM profiel gemaakt voor de gebruikers die tussentijds wordt aangepast. De gebruikers kunnen tevens gebruik maken van onze Helpdesk.

De voordelen

  • Registratie bij client op locatie;
  • Flexibele mobiele abonnement;
  • Beveiliging mobiel device;
  • Gebruikers kunnen zelf met Helpdesk contact opnemen.

“Met Wijkzorg helpen wij cliënten om zolang mogelijk zelfstandig thuis te wonen. ComPromise helpt ons daarbij door een kwalitatieve ICT-oplossing te leveren met een A-kwaliteit ondersteuning.” Grietina van der Haak – ICT coordinator

Ook geïnteresseerd in de oplossingen van ComPromise?

Heeft uw organisatie ook behoefte aan goed advies en professionele ondersteuning? ICT medewerkers die weten hoe het werkt? Neem contact op met een van onze specialisten en laat u informeren naar de mogelijkheden. Klik hier voor de contactgegevens.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl