Succesvol Golfevent 2015

Vrijdag 29 mei vond het jaarlijkse ComPromise golfevent plaats op Golfpark Exloo. De baan lag er fantastisch bij, we hadden een mooi deelnemersveld van 72 deelnemers en ook de weergoden waren ons gunstig gezind. Kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een prachtige dag.

De beste flight

Rond de middag zijn alle deelnemers, van zowel de clinic, als de wedstrijd ontvangen met een golf goodybag en een broodjesbuffet. Om 13.00 uur vond de aftrap van de wedstrijd plaats en vervolgens een half uur later de start van de clinic onder leiding van Sjoerd Pol. Na het clinic gedeelte gingen de clinic spelers onder begeleiding de baan op om een aantal holes te lopen. Dit zorgde voor veel hilariteit en gezelligheid. Ook topfotograaf Reina de Vries was aanwezig om de gedenkwaardige momenten vast te leggen voor later.

Vlaggen in de top Golfdag Exloo

Rond het einde van de middag vond, onder het genot van een borrel, de prijsuitreiking plaats. De wedstrijd werd gewonnen door een voormalig autocoureur, Huub Rothengatter. Ondertussen werd iedereen bezig gehouden door illusionist Peter Woerde. Je vraagt je toch elke keer weer af hoe die het doet, je staat erbij en kijkt er naar……

Hole in One prijs helaas niet gevallen

De dag werd afgesloten met een uitgebreide BBQ in het clubhuis, verzorgd door Het Zoersche hof. Een ding is zeker, na een hele middag buiten te zijn geweest is het goed eten!

Heerlijke BBQ na golfen

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl