Verzuimweg

De klant centraal

Appels dringen verzuim terugVerzuimWeg richt zich op verzuimpreventie, verzuimreducering en het beperken van uw schadelast. Met 54 bedrijfsartsen door heel Nederland is VerzuimWeg overal dichtbij. Maar de Groningse mentaliteit kenmerkt ons het beste. No-nonsens en nuchter.

De visie van VerzuimWeg is nogal nuchter: Iemand die ‘ziek’ is, is niet per definitie arbeidsongeschikt. Verzuim hoeft niet altijd medisch opgelost te worden. De focus ligt op aandacht, gedrag en mentaliteit.

Het primaire doel is om in ieder verzuimdossier het hoogst haalbare resultaat voor de klant neer te zetten.

De uitdaging

Verzuimweg wil op ICT gebied standaardiseren. Alle werkplekken moeten van dezelfde zelfde software worden voorzien en klaar zijn voor de toekomst. Ook de ontwikkelingen van een volledige cloudoplossing worden nauwlettend gevolgd.

De oplossing

gezonde snacksVerzuimWeg heeft op aanraden van ComPromise gekozen voor een Office 365 oplossing (Business Premium). Middels deze oplossing hebben zij altijd de beschikking tot de nieuwste Office versie. Daarnaast kan men in de toekomst gebruik gaan maken van het samen werken aan een document (SharePoint) en volledige e-mailafhandeling (Exchange Online).

De voordelen

  • Toekomstbestending;
  • Afname beheerkosten door standaardisatie;
  • Goede koppeling met verschillende devices;
  • Altijd nieuwste Office versie.

Ook geïnteresseerd in de oplossingen van ComPromise?

Heeft uw organisatie ook behoefte aan goed advies en professionele ondersteuning? ICT medewerkers die weten hoe het werkt? Neem contact op met een van onze specialisten en laat u informeren naar de mogelijkheden. Klik hier voor de contactgegevens.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl