Vier vragen aan: Gerard Schut van Promens Care

In de rubriek “Vier vragen aan” komt iedere nieuwsbrief een andere relatie van ComPromise aan het woord. In deze editie bijt Gerard Schut van Promens Care het spits af.

gerard-schut-promens-careVoor welke organisatie werk je en wat is jouw rol?

Promens Care biedt ondersteuning aan kinderen en volwassen met een beperking, en is er ook voor mensen die gebruik maken van de maatschappelijke opvang. Met circa 2000 professionele medewerkers begeleiden wij ruim 3000 cliënten in meer dan honderd kleinschalig opgezette woon-, werk- en dagbestedingsaccommodaties in de provincies Groningen en Drenthe. Mijn rol binnen Promens Care is coördinerend medewerker ICT. In deze functie leid ik de 6 fte tellende afdeling ICT. Deze afdeling beheert de complete IT en telefonie infrastructuur.

Wat voor rol speelt ComPromise binnen jullie ICT?

ComPromise is als outtask partner betrokken als achtervang voor onze Servicedesk. Verder worden ze als dienstverlener ingezet op kleine projecten om wijzigingen uit te voeren aan onze infrastructuur. Ook zijn ze huisleverancier voor hardware en software licenties.

Zijn er uitdagingen die je de komende periode aan ComPromise uitbesteed?

Na het inrichten van onze secure gateway is binnenkort onze Exchange omgeving aan de beurt om een update te ondergaan naar versie 2010.

Hoe blijf je op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen?

De meeste kennis halen we natuurlijk uit vakliteratuur, maar ook de Cross Info Events van ComPromise zijn hiervoor een waardevolle aanvulling.

dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl