We zijn gefuseerd!

In november 2016 hebben wij je geïnformeerd over onze toetreding tot de Vincere Groep, waardoor wij beter en sneller op veranderingen in de markt kunnen inspelen. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een nieuwe volgende stap. Vanaf 1 januari 2018 zijn wij gefuseerd met één van onze zusjes, Domino ICT te Leeuwarden.

Wij geloven in samenwerken met onze klanten en ook met onze partners. Domino ICT heeft haar sporen verdiend met internet-, data- en telefoniediensten. Als Internet Service Provider biedt Domino maatwerk op het gebied van hosting- en clouddiensten die gefaciliteerd worden in haar eigen datacenter.

ComPromise zal haar werkzaamheden blijven voortzetten vanuit Assen en Domino ICT vanuit Leeuwarden. Behalve dat we meer kennis in huis hebben en een ieder nog beter van dienst kunnen zijn, verandert er verder niet zo heel veel. Alleen de naam. Wij zijn namelijk sinds 1 januari 2018 verder gegaan als:

“ComPromise Domino B.V.” 

Erik Hesseling zal als algemeen directeur van ComPromise Domino verantwoordelijk zijn voor de aansturing en ontwikkeling van deze nieuwe organisatie. Lex Brouwer, voormalig directeur Domino ICT, zal zijn technische kwaliteiten binnen de Vincere Groep gaan delen. Daarnaast blijft hij ook betrokken bij de nieuwe organisatie.

Wij geloven in totaaloplossingen waarin alle elementen van de driehoek ‘IT, Communicatie en Security’ op een logische manier verbonden zijn en waarbij gespecialiseerde kennis gewaarborgd is binnen één organisatie.

“ComPromise Domino, samen meer dan 35 jaar ICT ervaring!”

ComPromise Domino B.V. is onderdeel van de Vincere Groep, een landelijke speler van 7 bedrijven op het gebied van IT, Communicatie en Security.


Voor interessante updates kan je ons volgen via de volgende accounts:

LinkedInFacebookTwitter
dustin-logo-kl.jpg
U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl